Over mij

Welkom op mijn website.

DSC_0373-5

Ik ben Karen Verbeek.  Moeder van 3.

Gefascineerd door de stem.  Door de stilte.  Door het leven.

Als je mij als kleine meisje zou hebben gekend, zou je nooit gedacht hebben dat uitgerekend ik stem-, en presentatiecoach zou worden.  Een stil, verlegen, opmerkzaam meisje. Zo stil dat ze in de kleuterschool vroegen of ik wel kon spreken :-).

Ikzelf heb dan ook al een hele weg afgelegd op vlak van zichtbaar/hoorbaar durven zijn.

Meer dan 17 jaar coach en begeleid ik volwassenen op het vlak van stem, spreekangst en presenteren.

In 1997 studeerde ik af als logopediste en heb ik me bijgeschoold tot stemcoach/stemtherapeute.  Ik behaalde eveneens een Master in de Dramatische Kunsten aan het Lemmensinstituut te Leuven. Als introvert, hooggevoelig persoon in een theateropleiding ben ik mezelf dan ook verscheidene keren tegengekomen. Hier heb ik geleerd om in mijn kracht te blijven op een podium. Te geloven in mezelf en in mijn manier van ‘Zijn’.  Recentelijk rondde ik de opleiding tot presentatiecoach af aan de ‘School voor presentatiecoaching’ o.l.v. Arold Langeveld.

Ik blijf me op zeer regelmatige basis bijscholen op gebied van de stem, spreekangst, presenteren, coaching, hoogsensitiviteit, persoonlijk leiderschap, intuïtieve ontwikkeling.

Vanuit mijn jarenlange ervaring ben ik ervan overtuigd dat in iedere persoon alle capaciteiten om op een boeiende, ontspannen, krachtige manier te spreken aanwezig zijn.  In een veilige omgeving pellen we alle lagen die deze mogelijkheden beperken er af, zodat je jezelf eindelijk kan laten zien/horen zoals je werkelijk bent.

Mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Mensen bewust maken van hun eigen mogelijkheden.

Mensen weer in hun spreekkracht brengen.

Daar ga ik voor!