Over mij

Welkom op mijn website.

Ik ben Karen Verbeek. Moeder van 3.  Gefascineerd door de stem. Door de stilte. Door het leven.                                                                           Als je mij als klein meisje gekend zou hebben, zou je nooit gedacht hebben dat uitgerekend ik stem-, en presentatiecoach zou worden. Een stil, verlegen, gevoelig, opmerkzaam meisje. Zo stil dat ze in de kleuterschool ooit aan mijn ouders vroegen of ik wel kon spreken :-).

Ikzelf heb dan ook al een hele weg afgelegd op het vlak van zichtbaar/hoorbaar durven zijn.

Meer dan 17 jaar coach en begeleid ik volwassenen op het vlak van stem, spreekangst en presenteren.

In 1997 studeerde ik af als logopediste en heb ik me bijgeschoold tot stemcoach/stemtherapeute. Ik behaalde eveneens een Master in de Dramatische Kunsten aan het Lemmensinstituut te Leuven. Als introvert, hooggevoelig persoon in een theateropleiding ben ik mezelf dan ook verscheidene keren tegengekomen. Hier heb ik geleerd om in mijn kracht te blijven op een podium. Te geloven in mezelf en in mijn manier van ‘Zijn’.  Recentelijk rondde ik de opleiding tot presentatiecoach af aan de ‘School voor presentatiecoaching’ o.l.v. Arold Langeveld.

Ik blijf me op regelmatige basis bijscholen en verdiepen in alles wat met stem, spreekangst, stilte, hoogsensitiviteit, bewustwording, persoonlijk leiderschap, intuïtieve ontwikkeling (en nog zoveel) te maken heeft.

Mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen.
Mensen bewust maken van hun eigen mogelijkheden op vlak van stem en spreken.

Mensen weer in hun spreekkracht brengen.

Daar ga ik voor!

Graag nodig ik je uit een kijkje te nemen op mijn website.