Getuigenissen

‘Voor ik startte met het coachingstraject had ik last van een minderwaardigheidscomplex waardoor ik mezelf niet kon zijn in bepaalde spreeksituaties.  Door het programma ben ik tot inzicht gekomen dat ik er mag zijn. Ik durf nu overal naartoe te gaan en te spreken.  Ik ben nu veel vrijer, zoals een vogel die uit zijn kooi vliegt.  Het is zo leuk om meer te durven, geen schrik meer te hebben voor wat ze gaan zeggen en wat ze gaan denken.  Ik heb nu vertrouwen in het leven dat ik op mijn pad krijg wat ik nodig heb.  Vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak bij jou. Je straalt positieve energie, eenvoud en rust uit en dat had ik nodig.’  

Isabelle Ameye

‘Ik ben je nog steeds erg dankbaar voor de sessies coaching die je me hebt gegeven. Mijn wortels staan sterk in de grond zoals je me hebt geleerd als ik moet spreken over mijn controversiële onderwerp.  Ik voel me niet meer minder waard dan de anderen. Integendeel, ik weet veel meer over mijn onderwerp dan de collega’s in het publiek en ik kan dit nu rustig en zonder stem- en ademhalingsproblemen brengen. Dankjewel om mij een zetje te geven. Veel succes.

Mieke Hulens

‘Voor ik aan het coachingstraject begon wilde ik graag een meer competente spreker worden. Ik was erg onzeker over mezelf als spreker. Ook miste mijn stem de nodige draagkracht en uitstraling om mijn boodschap duidelijk en zelfzeker over te brengen. Ik had vaak last van een bibberende stem. Door de coachingssessies heb ik zowel mentaal als fysiek meer handvaten om mijn boodschap beter te laten overkomen.  Ik heb meer vertrouwen in mezelf als spreker.  Ik weet hoe ik mijn houding, mijn stem en mijn denken kan inzetten tijdens het spreken om competenter over te komen. Ik ben veel minder nerveus als ik voor een groep moet spreken.  Mijn stem klinkt nu voldoende luid en krachtig als ik moet presenteren en ik geraak beter uit mijn woorden. Laatst heb ik 2 presentaties moeten geven en ik heb hierover positieve reacties ontvangen. Ik sprak rustig en mijn boodschap is goed overgekomen. 

Nele M.